Vilnius + Trakai = 90 km

by Liudas Sodonis on July 19, 2009

Vat ėmiau ir numyniau :)

Ką veikti aš visada turiu, bet kartais sėdėti namuose kai toks oras už lango tikra kančia… Penktadienį sumąsčiau – o, kodėl gi Trakų neaplankius ir kokį kibiną nesuvalgius?

Apie šį planą prasitariau kolegai Arūnui. Jis, užkietėjęs dviratininkas, sako mink geriau per Lentvarį, o ne tiesiai į Trakus, bo mašinų ant kelio mažiau ir oras geresnis ir dar pažintinį taką aplankysi ir grįždamas dar šian ten užsuksi. (Šian ten jau būtų buvę per daug šiam kartui)

Kaip patarė taip ir padariau, sakė prisidės koks 10 km prie maršruto. Pagal mano skaičiavimus gMap’se turėjo būti apie 30km. Tai apie 60 km sumoj. Bet kažkaip gavosi daugiau :D

Įrodymas(Įrodymas)

Ir ką galiu pasakyti labai smagu buvo! Na pirmyn labiau smagu nei grįžti ;)

Kelias tikrai geras, na kiek kalvotas, bet tai kliūtis maža. Oras labai geras, gal kiek šiltoka, bet gi vasara ir turi būti šiltą :)

Saulė spiginio visą dienąO saulė spigino visą dieną, be akinių bučių likęs su fanarais, nes ir vabzdžiai nematė kur skrist :)

Suvalgiau vieną kibiną kibininėj šale tilto. O antrą susigundžiau nusipirkt iš moteriškės, juos pardavinėjančius tarp tiltų. Keisti kažkokie, nors visai valgomi, spėju jei nebūčiau anksčiau žinojęs, kas yra kibinas manyčiau, kad tai čeburėkas :)

Varnikų pažinitinio tako informacinė lenta

Kiek pailsėjęs Trakuose myniau į Varnikų pažintinį taką (Plačiau paskaitykit čia, pas pankį). Smagi vieta ten. Pradžioje toks keliukas į apačia ir vėl į viršų. Jau maniau, kad jei visas toks takas tai čia dar vieną neatrasta MTB trasa. Na bet daugiau tokių vietų neužtikau, o gaila :)

Pelkė

Smagiai ten pasivažinėjau, geras jausmas būti vienam vidurį pelkės ant siauro keliuko. Ramu gražu:)

Na o po to laukė kelias namo. Kažkodėl mintyse primečiau, kad bus koks 100 km, ha na bet neišdegė mano planas. Dar toptelėjo mintis, kad reikia grįžti Neries gatve, bet jau Paneriuose tokias mintis vijau į šoną.

Sunkiausia vieta suktas kalniukas prie Mūrinės Vokės upelio, bet viskas įveikiama :)

Eh daugiau tokių žygiu :)

3 comments

Na cia tai jau ekstrymas :D Pats nezinau ar ryzciausi tokiai kelionei :)

by Eugenijus on 2009-07-19 at 19:00. #

Na jei būčiau žinojęs atstumą ir dar bučiau pagalvojęs ;)

by lfx on 2009-07-19 at 19:16. #

[...] Čiupk RSS ‹ Vilnius + Trakai = 90 km [...]

by Liudas Sodonis - rašliavos · Sveika gyvensina arba svorio metimas on 2009-07-21 at 16:57. #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.